Kampen

STEAM-Kamp

Zoek je een boeiende en educatieve ervaring voor je kind? Ons STEAM-kamp te Hoeilaart is de perfecte kans!

Je kind werkt gedurende 5 dagen aan 2 STEAM projecten, waarbij ze de wereld van muziek en tuinieren ontdekken door middel van coderen en elektronica


Voor de jongere kinderen gebruiken we micro:bits, een gebruiksvriendelijke microcontroller waarmee ze op een makkelijke manier kunnen leren coderen. De meer ervaren kinderen krijgen de kans om met Arduinos te werken en hun vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. 
Naast deze 2 projecten werken ze dagelijks ook rond 1 specifiek wetenschapsdomein.

 

STEAM-onderwijs is essentieel voor de toekomst en ons kamp biedt je kind een leuke en betekenisvolle ervaring aan!

Geef ze een voorsprong in de opwindende wereld van STEAM. 

 

Wacht niet! Schrijf je kind vandaag nog in! 

 

Bouwkamp

Bent u op zoek naar een leuk en educatief zomerkamp voor uw kind? Zoek dan niet verder: Steamwork en Liniac Saddlery organiseren namelijk een gloednieuw Bouwkamp!

Dit kamp is de perfecte gelegenheid voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar om praktische bouwvaardigheden te leren en te oefenen in een veilige en boeiende omgeving.

Gedurende het kamp zal uw kind de basisprincipes van het plannen en bouwen. Ze hebben toegang tot een breed scala aan bouwmaterialen en gereedschappen en leren hoe ze deze veilig en effectief kunnen gebruiken om hun eigen geweldige structuren te maken.

 

Niet alleen zal uw kind praktische bouwvaardigheden opdoen, maar ze zullen ook leren hoe ze problemen kunnen oplossen en samenwerken met hun leeftijdsgenoten op een leuke en interactieve manier. Bovendien kunnen ze hun zomerdagen doorbrengen in een prachtige buitenomgeving, omringd door natuur.

Aan het einde van het kamp krijgt uw kind de mogelijkheid om zijn of haar project te laten zien in een eindtentoonstelling, waar ze hun harde werk en creativiteit met familie en vrienden kunnen delen. Dit project krijgen ze ook mee naar huis.

 

Geef uw kind de kans om praktische bouwvaardigheden te ontwikkelen en een zomer te beleven die hij of zij nooit zal vergeten!